Pepijn van Willigenburg

Pepijn is actief betrokken bij de Stichting Gelijkspanning (DC) sinds 2009. Met zijn opleiding als Technisch Bedrijfskundige slaat hij een brug tussen  is gericht op het gebied van technologie management en business engineering. Als voorzitter van Stichting Gelijkspanning Nederland maakt hij gebruik van zijn brede begrip van DC op verschillende belangrijke gebieden zoals:

Projectontwikkeling: DC gerelateerde projecten die de bekende voordelen van DC bevorderen en de levensvatbaarheid van DC bewijzen in kant en klare scenario’s voor industriële toepassing. Pepijn biedt een kader voor energie-gerelateerde business en voor de bouw/installatie-industrie. Hierbij horen ook discussies over wet- en regelgeving die vaak nog niet klaar is voor nieuwe technologie.

Concept creatie: Pepijn voorziet de Stichting Gelijkspanning Nederland van een creatieve insteek. Hij voegt een noodzakelijk zicht op de toekomstige doelen en innovaties toe aan de Stichting en is zo een Voorzitter die steeds nieuwe ideeën op tafel legt.

Netwerken: als bemiddelaar tussen verwachtingen en zakelijk belang, heeft Pepijn zicht op het verzamelen en delen van informatie over DC-technologieën.

Bedrijfsvoering: Pepijn brengt jarenlange ervaring in projectleiding en bedrijfspraktijk in de Stichting Gelijkspanning Nederland. Van project creatie tot financiering via consultancy diensten, Pepijn heeft zicht op alle werkaspecten van de stichting.

Naast de Stichting Gelijkspanning Nederland is Pepijn vader van drie schattige kinderen, toegewijde echtgenoot en fanatieke squash speler. Meerdere malen per jaar kun je hem ook vinden bij “het nemen van ingecalculeerde risico’s” als hij racet met zijn aangepaste Peugeot 306.