Aanmelden webinars

Het delen van kennis is een van de grootste drivers van de Stichting Gelijkspanning Nederland. Normaliter nemen wij deel aan congressen en beurzen van anderen en organiseren we ook ons eigen jaarcongres en kleinere evenementen. Het moge duidelijk zijn dat COVID-19 en daaraan gekoppelde maatregelen dit voorlopig moeilijker maken. Om toch bij te kunnen dragen aan kennisdeling gaat de Stichting starten met een Webinar reeks. Vanaf vrijdag 15 mei een twee wekelijks Webinar, en ik moet zeggen, we hebben best een leuke vorm gevonden. Tijdens deze Webinars behandelen we alle facetten van gelijkspanning, waar we beginnen bij het begin, the war of the currents. Tijdens de Webinar is het mogelijk om vragen te stellen (uiteraard) en als we er tijdens dat Webinar niet aan toe komen om het voldoende te behandelen, dan is het een onderwerp voor een volgend Webinar! Ook verzamelen we vragen die we krijgen in persoonlijke gesprekken, de Whatsapp groep, Linkedin groep of andere manieren om tijdens deze Webinar-reeks te bespreken.

Profiel deelnemers: je bent geen beginneling op het gebied van elektro, echter hoef je zeker geen expert te zijn. Interesse in elektronen is wel een pré.

Wanneer zijn de Webinars?

Vrijdag 15 mei 15:00 – ca 16:00

Vrijdag 29 mei 15:00 – ca 16:00

Vrijdag 12 juni 15:00 – ca 16:00

Vrijdag 26 juni 15:00 – ca 16:00

Vrijdag 10 juli 15:00 – ca 16:00

Je meld je hieronder aan voor de complete Webinar reeks. Elke donderdag voorafgaand aan de Webinar ontvang je een link die vanaf 15:00 de vrijdag actief is.

Tot dan!

Fout: Contact formulier niet gevonden.