Expert Henry Lootens te gast in webinar van Techniek Nederland: waar staan we op dit moment met DC (gelijkspanning) in Nederland?

21 maart, 2022

De werkgroep Gelijkstroom vaan de vakcommissie VEI organiseert een webinar met het onderwerp: waar staan we op dit moment met DC (gelijkspanning) in Nederland? Wij nodigen u als beleidsmaker of engineer graag uit om deel te nemen aan dit webinar. 

In een korte tijd krijgt u een update van de stand van zaken rondom techniek, normalisatie, eisen en verwachtingen voor de nabije toekomst. Daarnaast is er ruim voldoende tijd om tijdens het webinar uw vragen te stellen aan de experts.

Heeft u nu al concrete vragen die u graag beantwoord wilt zien, stuur dan een mail naar j.vanvugt@technieknederland.nl. Wij streven ernaar om tijdens het webinar alle vragen te behandelen, en als dat niet mogelijk is worden deze op een later tijdstip alsnog beantwoord.

Voor informatie over de gastheer en de sprekers kijk hier.

Aanmelden voor leden

Aanmelden voor niet-leden