Fedettalks

6 december, 2021

Op woensdag 15 december om 12 uuur (tot 13 uur) verzorgen wij voor de FEDET een online bijeenkomst over gelijkspanning. De Fedet heeft dit als volgt aan haar leden gecommuniceerd:

“Gelijkspanning is een belangrijk onderdeel van ons energiesysteem. Vermogenselektronica is een van de belangrijkste bouwstenen van dit systeem. Wat betekent de toename van vermogenselektronica in ons energiesysteem voor ons huidige systeem? In hoeverre kan het omschakelen naar gelijkspanning hierin bijdragen? Onze collega’s van Stichting Gelijkspanning Nederland informeren je over de laatste inzichten en ontwikkelingen, maar we willen vooral van jou horen hoe jij daar over denkt.”

Heb je vooraf al vragen die we kunnen behandelen of voorbereiden?
Of heb je concrete onderwerpen waarop je wilt dat wij ingaan tijdens de sessie over Gelijkspanning? Laat het ons op info@gelijkspanning.org dan zo snel mogelijk weten.