Van de voorzitter: Jeweetwel & 2022

20 september, 2021

Vakantie voorbij, alweer enkele weken aan het werk. In mijn geval een heel fijne zomervakantie zelfs. Wel ben ik alweer drie deadlines verder. Toe aan een nieuwe vakantie? Dat niet, wel hoog tijd om mijn zinnen te verzetten, weer aan andere dingen denken dan deadlines en lijstjes afwerken. Wie heb ik nou al lang niet gesproken? Hoe zou het zijn met dat ene project? En dan het onherroepelijke: En wat gaan wij volgend jaar nou doen?

Als goede bekenden van Stichting Gelijkspanning Nederland weten jullie, dat wij aan ambitie, drive en enthousiasme geen gebrek hebben. Zo zijn we vorig jaar, aan het begin van jeweetwel, begonnen met webinars. Dat laten we niet meer los, ook niet post-jeweetwel of met-jeweetwel. En dan? Wat dan? Zijn we dan zo afhankelijk van jeweetwel?

Zie hier onze uitdaging voor 2022 en misschien ook wel jaren erna. Alsmaar wachten tot je weer grote congressen kunt organiseren is ook niet alles, anderhalvemetermaatregelen of niet. Wat is er nou echt belangrijk voor ons? Wij willen graag aan zo veel mogelijk anderen laten zien, wat voor mooie ontwikkelingen er in Nederland plaatsvinden rondom gelijkspanning. Of je nu ontwikkelaar bent, beleidsmaker, docent, beheerder of engineer. Het liefst willen we daarvoor weer gewoon, net als voor jeweetwel, bij jou over de vloer komen. Zodat je ons en anderen kunt laten zien waar je al zo veel jaren aan hebt gewerkt. Niet op papier, niet alleen op een scherm, juist ook in het echt.

En wat betekend dat nu, voor volgend jaar? Denk aan webinars op locatie, met live, liefst ook tastbare techniek. Denk aan meer ontmoeten, in kleinere groepen, ook met live techniek. En dan heb ik het niet over online of offline, maar om gelijkspanningstechnologie, vermogenselektronica, installaties, grids en meer. Want daar doen wij het voor, voor niets minder.

Dus als jij nou zo’n project of techniek kent die wat jou betreft in 2022 in de spotlights mag staan, meld je dan bij ons. Het liefst in persoon, wij zorgen voor koffie.