Webinar DC kWh meter

10 maart, 2021

Een van de hete hangijzers in de gelijkspanningswereld is de DC kWh meter. Het economisch afrekenen van energie kan alleen maar via comptabele metingen die in de meetcode elektriciteit beschreven en aangewezen zijn. In deze meetcode is geen comptabele meter aangewezen die DC kan meten waardoor het juridisch erg lastig wordt om een kWh in DC af te rekenen. 

Dit is de eerste alinea van ons artikel over de DC kWh meter van 24 september 2020. Ondertussen is hij er nog steeds niet. In de recent gepubliceerde whitepapers wordt dit thema ook aangemerkt als iets wat snel opgepakt moet worden. Tijdens het webinar van 26 maart gaan wij met marktpartijen in gesprek over het belang van een dergelijke meter. Waarom moet hij er komen? Hoe groot is het probleem van het gemis van een dergelijke meter?

Aanmelden voor dit webinar kan hier