Whitepapers TKI en webinar 22-1

14 januari, 2021

Webinar N470
Volgende week vrijdag (22 januari) om 15:00 gaan Ronald Fransen en Henry Lootens in gesprek met Sven de Breucker van Dynniq over de N470. binnen dit project is uitsluitend gebruikt gemaakt van actieve gelijkspanningstechniek. Sven zal een korte presentatie geven over het project waarna Ronald en Henry (en natuurlijk ook de jullie) de kans krijgen om hem hier over te bevragen. Meld je aan!

Webinars en andere evenementen 2021
Dit jaar zijn er in ieder geval 10 webinars gepland, elke maand. Met uitzondering van juli en augustus. Via onze website is het nu al mogelijk om je hiervoor aan te melden. Nog niet alle onderwerpen liggen vast, heb je suggeties? mail ons gerust!

Whitepapers gelijkspanning
Al ruim honderd jaar vormt wisselspanning de basis van ons elektriciteitssysteem. Ooit ontwikkeld in een periode met een andere stand van de techno­logie, en vooral ook een andere combinatie van elektriciteitsvragers en -productie. Inmiddels is ons energiesysteem drastisch veranderd, mede door de komst van decentrale opwekkers zoals zonne- en windenergie.

In opdracht van de TKI Urban Energy en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO heeft Berenschot het onderwerp #gelijkspanning onder de loep genomen. Dit heeft geleid tot vijf whitepapers voor de volgende marktsegmenten:
1. Woningen en utiliteit
2. Glastuinbouw
3. Laadinfrastructuur
4. Openbare verlichtingsnetten
5. Lokale DC-netten.

Stichting Gelijkspanning Nederland trad op als expert en bracht de laatste inzichten uit de sector in. Daarnaast is een rapportage opgesteld die ingaat op de algemene principes en trends van gelijkspanning.

Lees hier meer over op de website van de TKI Urban Energy

Bijdragen aan de stichting
Voor de uitbreiding van onze activiteiten kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Bijdragen aan de bekendheid en toepassing van gelijkspanning in Nederland? Dit kan door Stichting Gelijkspanning Nederland jaarlijks te sponsoren of eenmalig een donatie te doen.Ook staan wij open voor andere manieren van samenwerking.
Zie hiervoor gelijkspanning.org/bijdragen/ of neem contact met ons op