Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DC on Tour I: DC Laadtechnologie

februari 16 @ 14:30 - 18:00 UTC+2

Gratis

16 februari 1e DC on Tour van 2023 – DC Laadtechnologie

Stichting Gelijkspanning Nederland organiseert samen met Connectr Energy Innovation de eerste editie van DC on Tour 2023.

De eerste editie van DC on Tour 2023 is bij Connectr Shared Office op het Industriepark Kleefsewaard in Arnhem, het thema van de eerste editie is DC Laadtechnologie.

We beginnen om 14:00 met een rondleiding bij ElaadNL
Het inhoudelijke programma begint om 14:30 en rond 18:00 uur sluiten we af.

Inhoud programma DC on Tour I

Namens Connectr zal Lennard Nellestein ons welkom heten bij Connectr Shared Office, hierna zal Ronald Fransen namens Stichting Gelijkspanning Nederland de aftrap doen van de DC on Tour reeks van 2023.
Na de opening zal Bart Lubbers namens FastNed ons meenemen in de FastNed Journey.

Pauze en netwerkmogelijkheid.

Na de pauze gaan we verder in interview vorm waar Ronald Fransen Harry Stokman (DC innovator) en Laurens Mackay (DC Opportunities) een aantal vragen stelt over hun projecten.
Na het interview vertelt Marisca Zweistra van ElaadNL over de sociale impact van EV-laden in de wijk, hierna vertelt Henri Overbeek namens Connectr over de community over EV-laden en het belang hiervan.

Ronald Fransen zal omstreeks 17:30 namens Stichting Gelijkspanning Nederland de eerste editie van DC on Tour 2023 afsluiten en de tweede DC on Tour aankondigen.

Na de afsluiting is er gelegenheid voor een borrel met netwerkmogelijkheden. Daarbij zorgen we voor een hapje en een drankje. Om 19.00 sluiten de deuren ook voor ons.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij de eerste editie van DC on Tour bij Connectr Shared Officies op 16 februari op het IPKW in Arnhem.

 

Gegevens

Datum:
februari 16
Tijd:
14:30 - 18:00 UTC+2
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Stichting Gelijkspanning Nederland
Connectr

Locatie

Connectr
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026 384 4646
Bekijk de site van Locatie